22. Izvještajna Skupština

10. prosinca 2016.godine u 17. sati u hotelu "Matija Gubec" u Stubičkim Toplicama održana je redovita godišnja Izvještajna Skupština Udruge sindikata vozača i prometnih radnika Hrvatske.
Skupštini su prisustvovali delegati i članovi iz svih sindikata članica Udruge, te predstavnici ostalih sindikata ZG Holdinga i predstavnika HURS-a.


U radnom dijelu Skupštine, prema unaprijed definiranom Dnevnom redu, predsjednik Udruge sindikata i vozača Hrvatske Anto Jelić podnio je izvješće o aktivnostima Udruge u prethodnom periodu.
Nakon provedene rasprave Izvješće je  usvojeno u cijelosti a predsjednici udruženih sindikata aktivno su se uključili u rad Skupštine iznoseći protekle aktivnosti koje su ostvarili njihovi sindikati.

I ovom Skupštinom sindikati udruženi u Udrugu sindikata vozača i prometnih radnika Hrvatske još jednom su pokazali jedinstvo, snagu i moć Udruge jer samo jak sindikat može biti garancija zadržavanja postignute razine radničkih prava.

Aktivnosti USVPRH

FB USVPRH

FB SVPR ZET

FB SVPR Autotrolej Rijeka

Pravna služba

Pravni savjetnik USVPRH je BOŽENKO LOZO, odvjetnik iz Zagreba.

On zastupa članove svih Sindikata članica Udruge sindikata vozača i prometnih radnika Hrvatske, u sporovima proisteklim iz radnog odnosa.

Ukoliko Vam je potrebna pravna pomoć ili savjet, kontaktirajte tajništvo Sindikata za više informacija.