SVPR ZAGREBPARKING

zagrebparking

SINDIKAT VOZAČA I PROMETNIH RADNIKA ZAGREBPARKING - Zagreb
10000 ZAGREB, Šubićeva 40/III

Mobitel:

PRISTUPNICA

Ovdje možete preuzeti pristupnicu u DOCX ili PDF formatu. 

word-icon  pdf-iconKako bi smo pokazali da najiskrenije mislimo ono o čemu govorimo, te da provodimo u djelo ono za što se zalažemo, potvrda je tomu i današnji događaj.
Budući su radnici Zagrebparkinga prepoznali aktivnosti Sindikata vozača i prometnih radnika ZET- Zagreb kao nositelja sindikalnih aktivnosti u ZG Holdingu, te izrazili želju za osnivanjem Sindikata po uzoru na naš sindikat, a samim time i priključivanje u Udrugu sindikata i prometnih radnika Hrvatske, danas je u prostorijama ZG Parkinga održana osnivačka skupština SINDIKATA VOZAČA I PROMETNIH RADNIKA ZAGREBPARKINGA.

Na skupštini su izabrani članovi u tijela sindikata, a donešena je i odluka o pristupanju u Udrugu sindikata vozača i prometnih radnika Hrvatske.

Osnivačkoj skupštini uz radnike Zagrebparkinga nazočili su i predsjednik USVPRH g. Anto Jelić, pravni zastupnik USVPRH g. Boženko Lozo, predsjednik IO TPD g. Zoran Vidović i dopredsjednik SVPR AP Imotski g. Dragoja Grbić.
Dakle, ne samo da radimo na projektu jednog jakog sindikata u ZET-u, nego aktivnosti širimo i na ZAGREBAČKI HOLDING, a ozbiljnost u radu već dugi niz godina pokazujemo funkcioniranjem UDRUGE SINDIKATA VOZAČA I PROMETNIH RADNIKA HRVATSKE gdje smo svakim danom brojniji, a rezultati koje postižemo sindikalnim djelovanjem u svim gradovima iz kojih dolaze pridruženi sindikati, svakako pričinjavaju zadovoljstvo!

Današnji dan zasigurno neće ostati zaseban slučaj, nego je to početak jedne nove ere u sindikalnom radu, naglašava predsjednik USVPRH g. Anto Jelić!

 

Zagrebparking

Zagrebparking

Zagrebparking

Kako pristupiti?

Prema Statutu USVPRH svaki član Sindikata ima pravo:

  • sudjelovati u sindikalnom radu i aktivnostima,
  • birati i biti biran u sindikalna tijela, osim onih tijela u koja se član imenuje,
  • biti izvješćivan glede aktivnosti i odluka sindikalnih tijela putem svoje povjerenika.
  • inicirati aktivnost, davati prijedloge vezane za rad i programske ciljeve,
  • pravnu i materijalnu pomoć sukladno odredbama ovog Statuta.

Za pristupanje u članstvio sindikata potrebno je ispuniti pristupnicu pripadajućem sindikatu.

FB USVPRH

FB SVPR ZET

FB SVPR Autotrolej Rijeka

Pravna služba

Pravni savjetnik USVPRH je BOŽENKO LOZO, odvjetnik iz Zagreba.

On zastupa članove svih Sindikata članica Udruge sindikata vozača i prometnih radnika Hrvatske, u sporovima proisteklim iz radnog odnosa.

Ukoliko Vam je potrebna pravna pomoć ili savjet, kontaktirajte tajništvo Sindikata za više informacija.