Tužna srca opraštamo se od našeg dragog prijatelja i kolege Ivana Visinskog koji je prerano preminuo 10.11.2011., nakon kratke i teške bolesti u 61-oj godini života.

Bolna vijest nas je zatekla nespremne i još uvijek ne možemo vjerovati da smo izgubili dobrog i dragog prijatelja , uvijek veselog i nasmijanog kolegu sa kojim smo godinama surađivali.
Ivan Visinski je došao u ZET 1974 godine na radno mjesto konduktera tramvaja, da bi 1979-te prešao na radno mjesto vozača tramvaja. Zbog zalaganja na radnom mjestu prepoznat je od strane neposrednih rukovoditelja kao vrijedan i požrtvovan radnik, stoga 1994-te prelazi na radno mjesto kontrolora - otpremnika. Tim činom je Centar za upravljanje i organizaciju prijevoza dobio kvalitetnog i svake hvale vrijednog radnika.
Zbog izuzetnog zalaganja na radnom mjestu i vrlo korektnog odnosa prema kolegama, bio je cijenjen i uvažavan od svih sa kojima je surađivao. O njemu i danas kolege imaju samo riječi hvale.

Prerana smrt našeg kolege ostavila je tugu i bol u srcima njegove obitelji, supruge Ankice, sina Antonia, rodbine ali i nas prijatelja i radnih kolega.
Naš prijatelj i kolega Ivan Visinski vječno će ostati u srcima svih nas koji smo ga poznavali, voljeli i cijenili.
Nek mu je vječna slava i hvala!