ZET Zagreb

Nakon ponovljenih dopisa voditeljici podružnice g. Ljubi Žgeli za blokiće evidentiranja službi očekujemo žuran odgovor te hitnu realizaciju iste.
Od 01.01.2015.g. umirovljenici ZET-a nemaju pravo na besplatan prijevoz u gradu pa još jednom tražimo da se taj postupak prema ljudima koji su dio tradicije i dali svoj dio života u stvaranju tvrtke i grada preispita i vrati na prijašnje stanje.

U traženju članova SVPR kontrole karata i vozača autobusa  za zaštitu na radnome mjestu dotični su izloženi velikim pritiscima  od šefova i vodećih struktura grada za pregled karata i smanjenju švercanja velikog djela naših putnika međutim kada nastane problem u primjeni težnje vozača i kontrolora za naplatom iste poslodavac, grad, novinari, putnici staju u obranu tih istih putnika koji su svojom radnjom vožnje bez karte i doveli do konfliktnih situacija.

Tražimo od vodećih struktura da u svakom pogledu zaštite vozača i kontrolora te da javnim istupima u medijima svakodnevno naglašavaju da nije samovolja vozača i kontrolora u kontroli karata nego da je to volja poslodavca i grada te lokalnih samouprava.

Nedostatak vozača autobusa-tramvaja te dispečera-kontrolora-otpremnika mora bit jasan svima i što hitnije treba pristupit zapošljavanju istih.

Dana 28.01.2015.g. održan je sastanak TP Trešnjavka  sa dnevnim redom:

1.tekuća problematika
2.rad sindikata u narednom periodu
3.razno.

Izvještaj sa sastanka slijedi u sljedećem biltenu - na oglasnim pločama te našim stranicama.
Isporuka piletine, špeka i pršuta biti će 18.02.2015.g.


Sve o radu članica USVPRH i Sindikata vozača i prometnih radnika pročitajte na :
Web stranica : http://www.usvprh.hr/site/
Facebook Usvprh : https://www.facebook.com/usvprh
Facebook Svpr ZET - Zagreb : https://www.facebook.com/svprz
                                                                                                       
                                                       
v.d.predsjednika sindikata
Tomislav Batina