Sjednica Upravnog vijeća

Upravno vijeće Sindikata vozača i prometnih radnika Polet Vinkovci održalo je 15.01.2015. godine sjednicu na kojoj se ološem stanju u poduzeću.

Izvješće sa sjednice donosimo u cijelosti:

Sindikat vozača i prometnih radnika
Polet Vinkovci
Upravno vijeće

IZVJEŠĆE SA SJEDNICE

Na sjednici upravnog vijeća održanoj 15.01.2015. raspravljalo se o lošem stanju u poduzeću Polet koje je izazvano utjecajem rukovoditelja putničkog prometa čijim radom nismo zadovoljni, te koji ujedno i dalje negativno utječe na stanje u poduzeću Polet Vinkovci.
Također se raspravljalo o neodgovornom ponašanju rukovoditelja mehaničke radionice poduzeća Polet koji svojim nesavjesnim i neodgovornim upravljanjem radionicom čine veliku štetu poduzeću i ugrožavaju sigurnost putnika i samih vozača.

Iz toga razloga UV donijelo je odluku da se razgovara sa direktorom, te da se zatraži njihova smjena. U razgovoru sa pravnim zastupnikom sindikata vidjet će se da li ima osnove za podnošenje prijave.

UV je odlučio da se obavijeste svi vozači, nevezano u kojem su sindikatu da pismenim putem obavijeste UV sindikata ako imaju problem da u radionici nije otklonjen kvar, a da je autobus poslan u promet tehnički neispravan. Suradnja nam je potrebna iz razloga da bi poboljšali uvjete rada i sigurnost kako putnika tako i vozača.